Makarski su vatrogasci imali neobičnu akciju spašavanja nakon što su dobili dojavu da je nečija mlada patka na krovu kuće u ulici Petorice Alačevića. Kako je patka na krovu proboravila dan i noć, zabrinuti susjedi pozvali su vatrogasce koji su je, ako ništa drugo nagovorili, da sleti s krova i potom je, uz pomoć susjeda, ulovili u obližnjoj kaleti. Spašenoj ptici traži se vlasnik preko lokalnog radija. Preneseno iz Jutarnjeg lista.

U 14:24 sati u Vatrogasno dojavni centar Makarska pristigla je dojava od građanina da je izbio požar otvorenog prostora u Kotišini (poviše Grma). Po dojavi na teren izlazi dežurna smjena DVD-a Makarska. Požar je u potpunosti izgašen u 15:20 sati a izgorilo je 300 kvadrata zapuštenog maslinika. Na intervenciji je sudjelovalo DVD Grada Makarska sa 3 vozila i 10 vatrogasaca.

Tijekom današenjeg dana dežurna smjena DVD-a Makarska intervenirala je dva puta. Prva intervencije odnosila se na ispumpavanje vode u ugostiteljskom objektu "Peškera" dok je druga uslijedila nakon poziva službenika PP Makarska da gori automobil na državnoj cesti 512 u mjestu Šošići. Dojava je zaprimljena u 13:10 sati a dolaskom na teren je utvrđeno da se radi o osobnom automobilu marke Chrysler poljskih registarskih pločica.

Korištenjem WEB sadržaja prihvaćate politiku "kolačića".