Tri minute nakon 16 sati u Vatrogasno dojavni centar Makarska pristigla je dojava o izbijanju požara u podrumu obiteljske kuće na adresi Ante Starčevića 110 u Makarskoj.

Dojava je po svemu bila uobičajena do trenutka kad je s druge strane telefonske žice, gospodin Nikša Vidoš, voditelj gradskog centra Osejava, zatražio pomoć pripadnika DVD-a Makarska dojavivši im o požaru u vlastitom podrumu.

Premda suosjećajni prema svim građanima, intenzitet je ovog puta bio i jači budući je pomoć zatražio čovjek koji se i sam nesebično stavlja se na raspolaganje građanima gotovo u svakom trenutku. Predvođeni svojim zapovjednikom, Draženom Glavinom, makarski vatrogasci pristigli su na teren u rekordnom roku te pristupili gašenju požara podruma koji je gotovo do vrha bio ispunjen gorivim materijalom. Ta promptna reakcija za posljedicu je imala sprječavanje daljnjeg širenja požara na okolne prostorije no zakrčenost podrumske prostorije onemogućila je njenu brzu sanaciju gdje je u konačnici dimom oštećen susjedni apartman. No to nije bilo preprekom da se gospodin Vidoš zahvali makarskim vatrogascima na brzoj i uspješnom akciji. Požar koji je u potpunosti ugašen u 16:28 sati gasilo je 7 makarskih vatrogasaca koji su na mjesto intervencije stigli sa 3 vatrogasna vozila i kojeg su napustili tek u 17:32 sati.

Korištenjem WEB sadržaja prihvaćate politiku "kolačića".